marți

PRODUS BIOLOGIC PENTRU DESFUNDAT FOSE BIOLOGICE


(SPURGO BIOLOGICO FOSSE BIOLOGICHE)



Pentru buna funcţionare a foselor biologice
Este produsul sub formă de praf special creat pentru curăţarea marilor acumulări de reziduuri organice, din fosele biologice, haznale, evacuări, etc.
Este recomandat pentru case, vile, comunităţi, restaurante, etc.
Îmbunătăţeşte şi accelerează funcţionarea foselor lente sau înfundate.
Produsul reduce drastic nevoia unei desfundări mecanice.
Suprimă rapid mirosurile neplăcute cauzate de înfundări sau de perioada lungă de neutilizare a instalaţiilor.
Păstrează curate şi în stare de funcţionare grupurile sanitare şi ţevile.
Este in totalitate natural: contine microorganisme si enzime ce descompun toate resturile organice prezente in mod normal in scurgeri, pastrand instalatiile perfect functionale.
Instructiuni de utilizare: varsati in scurgerea de la WC doza indicata; pentru o mai buna curatare a tevilor de scurgere se recomanda sa se lase produsul sa actioneze 3-4 ore in WC.
ACTIVAREA unei fose noi sau inactiva de mult timp: 2 masuri de produs de 3 ori in prima saptamana; continuati apoi cu doza de intretinere
INRETINERE: o masura de produs pe saptamana.
PENTRU FOSA PLINA SAU URAT MIROSITOARE: 3 masuri de produs de 3 ori in prima saptamana; in caz de mirosuri persistente se continua tratamentul cateva zile; se continua apoi cu doza de intretinere.
Pt. Un rezultat optim se recomanda efectuarea tratamentului seara. Dozele indicate se refera la necesarul pentru o familie de 1-4 persoane si la o fosa de dimensiuni medii.

ATENTIE: A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si pielea. Se pastreaza cutiile bine inchise in locuri racoroase si uscate. Nu se utilizeaza simultan cu alti detergenti, dezinfectanti, acizi, nici apa fiarta, pentru a nu reduce eficacitatea produsului.

Niciun comentariu: