miercuri




Absorbant Umiditate reconferă gradul potrivit de umiditate, asigurând astfel un nivel ambiental optim. Absorbant Umiditate se activează automat atunci când nivelul de umiditate depăşeşte valorile normale (40 – 60%). Datorită utilizării unor săruri foarte higroscopice, reţine umiditatea excesivă existentă în aer şi o transferă, sub formă de apă, în vasul special de colectare.
Absorbant Umiditate elimină toate efectele neplăcute cauzate de umiditate, asigurând astfel un mediu optim. Poate fi amplasat oriunde şi în orice poziţie: în casă (dulap, cămară, baie, bucătărie, demisol, pivniţă, box, pod şi bibliotecă), pe barcă, rulote, campers, birouri şi laboratoare.
O dată activat Absorbant Umiditate îşi începe acţiunea de durată care se va finaliza doar în momentul în care sărurile vor dispărea complet; după ce toate sărurile au fost dizolvate, vasul este uşor de reutilizat, şi economic datorită plicurilor cu doze stabilite de Rezerve de Absorbant Umiditate.
ABSORBANT UMIDITATE
(AssorbiUmido)

REŢINE PÂNĂ LA
1 LITRU DE APĂ
Ambalajul conţine 450 g de săruri. Se recomandă pentru toate mediile acolo unde există din abundenţă vapori de apă: în special în bucătărie, baie şi spălătorie, însă şi pentru păstrarea sub control a umidităţii în pivniţe, poduri, boxe sau în corpurile secundare ale caselor.
Poate absorbi aproximativ 1 litru de apă şi poate avea o durată de până la 30 de zile (în funcţie de mărimea încăperii în care a fost amplasat şi de condiţiile ambientale din aceasta).
Este disponibil în variantele INODOR şi PARFUMAT (în vase foarte colorate care împrospătează aerul), cu miros de:

LAVANDĂ, FLORI,VANILIE, MĂR VERDE, FRUCTE, PIN

REZERVĂ ABSORBANT UMIDITATE
Rezervele ABSORBANTULUI DE UMIDITATE sunt predozate în funcţie de capacitatea exactă a vasului şi sunt ambalate în pliculeţe confecţionate dintr-un strat triplu, în aşa fel încât să asigurare mereu, inclusiv în timp, integritatea şi calitatea produsului.
Inclusiv rezervele sunt disponibile în variantele de diverse parfumuri, care conferă o notă de prospeţime şi de curăţenie aerului.

Niciun comentariu: