sâmbătă

SPUMĂ RAPIDĂ ŢIGLE ŞI ACOPERIŞURI


Este o spumă poliuretanică monocomponentă auto-expandantă care se întăreşte datorită umidităţii atmosferice. Structura celulară uniformă, cu pori cu preponderenţă închişi, stabilitatea dimensională şi proprietăţile mecanice, sunt de aşa manieră încât să confere un caracter ideal produsului pentru aplicarea olanelor şi ţiglelor, având o rezistenţă extraordinară la ciclurile de îngheţ-dezgheţ şi la acţiunea vântului.
Aplicata in cordoane de 2 cm, se poate taia dupa 17 min., e tare dupa 2 ore si gata de incarcare dupa 2 ore.
Culoare: gri ciment.
Polivalenta: Sigileaza aderand perfect, lipeste, impermeabilizeaza., izoleaza fonic, umple interstitiile.
Inatacabila de agentii chimici, solventi, microorganisme, mucegaiuri.
Versatila: vopsibila cu orice vopsea; se poate gauri si taia (a se proteja de ultraviolete). Adera la toate materialele de constructii (cu exceptia PPE, teflonului, siliconului).
Impermeabila.
Prelucrabilitate si temperaturi: Temp. de aplicare intre -40 si +100oC (cu varfuri de temp. de 130 oC pt. Perioade scurte.
Mod de aplicare: Se aplica pe suprafete curate, fara grasimi , compacte, fara parti friabile.Agitati bine tubul inainte de aplicare. Atasati aplicatorul la duza tubului. Se aplica spuma tinand tubul cu capul in jos. Aplicati pe suprafata acoperisului, umezita in prealabil cu apa, cate doua cordoane de spuma de 2-3 cm diametru, corespunzator fiecarui rand de tigle sau olane si se aseaza acestea dupa 5 min. Exercitand o usoara presiune. Tiglele si olanele trebuie sa fie curate si umezite. Succesiv, intre doua randuri de tigle sau olane se aplica doua punti de spuma pt. a le uni. Aplicati in 5 minute tiglele superioare, exercitand o usoara presiune. Se recomanda folosirea manusilor pt. a evita contactul cu pielea. Curatarea: Spuma proaspata se curata cu acetona sau trielina. Cea intarita se curata prin razuire.
Contine:750ml

miercuri




Absorbant Umiditate reconferă gradul potrivit de umiditate, asigurând astfel un nivel ambiental optim. Absorbant Umiditate se activează automat atunci când nivelul de umiditate depăşeşte valorile normale (40 – 60%). Datorită utilizării unor săruri foarte higroscopice, reţine umiditatea excesivă existentă în aer şi o transferă, sub formă de apă, în vasul special de colectare.
Absorbant Umiditate elimină toate efectele neplăcute cauzate de umiditate, asigurând astfel un mediu optim. Poate fi amplasat oriunde şi în orice poziţie: în casă (dulap, cămară, baie, bucătărie, demisol, pivniţă, box, pod şi bibliotecă), pe barcă, rulote, campers, birouri şi laboratoare.
O dată activat Absorbant Umiditate îşi începe acţiunea de durată care se va finaliza doar în momentul în care sărurile vor dispărea complet; după ce toate sărurile au fost dizolvate, vasul este uşor de reutilizat, şi economic datorită plicurilor cu doze stabilite de Rezerve de Absorbant Umiditate.
ABSORBANT UMIDITATE
(AssorbiUmido)

REŢINE PÂNĂ LA
1 LITRU DE APĂ
Ambalajul conţine 450 g de săruri. Se recomandă pentru toate mediile acolo unde există din abundenţă vapori de apă: în special în bucătărie, baie şi spălătorie, însă şi pentru păstrarea sub control a umidităţii în pivniţe, poduri, boxe sau în corpurile secundare ale caselor.
Poate absorbi aproximativ 1 litru de apă şi poate avea o durată de până la 30 de zile (în funcţie de mărimea încăperii în care a fost amplasat şi de condiţiile ambientale din aceasta).
Este disponibil în variantele INODOR şi PARFUMAT (în vase foarte colorate care împrospătează aerul), cu miros de:

LAVANDĂ, FLORI,VANILIE, MĂR VERDE, FRUCTE, PIN

REZERVĂ ABSORBANT UMIDITATE
Rezervele ABSORBANTULUI DE UMIDITATE sunt predozate în funcţie de capacitatea exactă a vasului şi sunt ambalate în pliculeţe confecţionate dintr-un strat triplu, în aşa fel încât să asigurare mereu, inclusiv în timp, integritatea şi calitatea produsului.
Inclusiv rezervele sunt disponibile în variantele de diverse parfumuri, care conferă o notă de prospeţime şi de curăţenie aerului.

marți

PRODUS BIOLOGIC PENTRU DESFUNDAT FOSE BIOLOGICE


(SPURGO BIOLOGICO FOSSE BIOLOGICHE)



Pentru buna funcţionare a foselor biologice
Este produsul sub formă de praf special creat pentru curăţarea marilor acumulări de reziduuri organice, din fosele biologice, haznale, evacuări, etc.
Este recomandat pentru case, vile, comunităţi, restaurante, etc.
Îmbunătăţeşte şi accelerează funcţionarea foselor lente sau înfundate.
Produsul reduce drastic nevoia unei desfundări mecanice.
Suprimă rapid mirosurile neplăcute cauzate de înfundări sau de perioada lungă de neutilizare a instalaţiilor.
Păstrează curate şi în stare de funcţionare grupurile sanitare şi ţevile.
Este in totalitate natural: contine microorganisme si enzime ce descompun toate resturile organice prezente in mod normal in scurgeri, pastrand instalatiile perfect functionale.
Instructiuni de utilizare: varsati in scurgerea de la WC doza indicata; pentru o mai buna curatare a tevilor de scurgere se recomanda sa se lase produsul sa actioneze 3-4 ore in WC.
ACTIVAREA unei fose noi sau inactiva de mult timp: 2 masuri de produs de 3 ori in prima saptamana; continuati apoi cu doza de intretinere
INRETINERE: o masura de produs pe saptamana.
PENTRU FOSA PLINA SAU URAT MIROSITOARE: 3 masuri de produs de 3 ori in prima saptamana; in caz de mirosuri persistente se continua tratamentul cateva zile; se continua apoi cu doza de intretinere.
Pt. Un rezultat optim se recomanda efectuarea tratamentului seara. Dozele indicate se refera la necesarul pentru o familie de 1-4 persoane si la o fosa de dimensiuni medii.

ATENTIE: A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si pielea. Se pastreaza cutiile bine inchise in locuri racoroase si uscate. Nu se utilizeaza simultan cu alti detergenti, dezinfectanti, acizi, nici apa fiarta, pentru a nu reduce eficacitatea produsului.

joi

SENZATIONAL: FERNOVUS VOPSEA GEL - vopsesti PESTE RUGINA in ce culori vrei



NU PICURA.
NU CURGE.
NU NECESITA SMIRGHELUIREA SI TRATAREA IMPOTRIVA RUGINII A METALULUI


FERNOVUS este un produs inovativ care poate fi utilizat pentru protejarea suprafeţelor metalice şi nemetalice, atât în interior cât şi în exterior.
FERONVUS, datorită compoziţiei speciale, se aplică pe tabla degresată chiar dacă e ruginită sau umedă. Polivalenţa protectoare este conferită de utilizarea pigmenţilor activi nepoluanţi (care nu conţin plumb sau crom), şi a aditivilor bazici umectanţi şi penetranţi care conferă proprietăţi de stopare a coroziunii, favorizând compatibilitatea produsului cu suprafeţele umede. Acţiunea de stopare a coroziunii este dezvoltată datorită interacţiunii dintre pigmenţii inhibitori, răşini şi substratul metalic: acest mecanism blochează procesul distructiv activ şi nu modifică aderenţa la suport. În acest fel există posibilitatea protejării suprafeţelor metalice fără să se apeleze la tratamente de prevenire: îndepărtarea ruginii, aplicarea de grunduri sau de deruginol.
PROTECŢIA ANTICOROZIVĂ este evaluată în conformitate cu normele ASTM D 2247/68 şi B 117/73.
Tixotropic, FERNOVUS poate fi aplicat pe suprafeţe verticale: nu curge, nu picură. Produsul are o mare putere de acoperire.
FERNOVUS se aplică pe metal vopsit sau nevopsit, tablă zincată (degeresată foarte bine şi oxidată), fontă, aluminiu, ciment, lemn.
FERNOVUS este disponibil într-o gamă largă de culori: lucioase, satinate, mate, metalizate, lovitură de ciocan şi micacee cu efect de învechire.

Prezentarea produsului pe site-ul producatorului

SPOT PUBLICITAR
Produse din aceeasi familie

UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA:
S.C. GRUP CHIMVEST S.R.L. Timisoara

vineri

DIN 8 IANUARIE



VEDERE SIGURĂ
PRODUS DEZGHEŢARE PARBRIZE SI FERESTRE




PRODUSUL PENTRU DEZGHEŢARE VEDERE SIGURĂ îndepărtează cu uşurinţă gheaţa de pe geamurile, oglinzile şi parbrizul maşinii şi previne formarea acesteia.


PRODUSUL PENTRU DEZGHEŢARE VEDERE SIGURĂ asigură o vizibilitate perfectă.


PRODUSUL PENTRU DEZGHEŢARE VEDERE SIGURĂ nu lasă halouri.













Prezentarea produsului si fisa de siguranta pe site-ul producatorului