sâmbătă

SPUMĂ RAPIDĂ ŢIGLE ŞI ACOPERIŞURI


Este o spumă poliuretanică monocomponentă auto-expandantă care se întăreşte datorită umidităţii atmosferice. Structura celulară uniformă, cu pori cu preponderenţă închişi, stabilitatea dimensională şi proprietăţile mecanice, sunt de aşa manieră încât să confere un caracter ideal produsului pentru aplicarea olanelor şi ţiglelor, având o rezistenţă extraordinară la ciclurile de îngheţ-dezgheţ şi la acţiunea vântului.
Aplicata in cordoane de 2 cm, se poate taia dupa 17 min., e tare dupa 2 ore si gata de incarcare dupa 2 ore.
Culoare: gri ciment.
Polivalenta: Sigileaza aderand perfect, lipeste, impermeabilizeaza., izoleaza fonic, umple interstitiile.
Inatacabila de agentii chimici, solventi, microorganisme, mucegaiuri.
Versatila: vopsibila cu orice vopsea; se poate gauri si taia (a se proteja de ultraviolete). Adera la toate materialele de constructii (cu exceptia PPE, teflonului, siliconului).
Impermeabila.
Prelucrabilitate si temperaturi: Temp. de aplicare intre -40 si +100oC (cu varfuri de temp. de 130 oC pt. Perioade scurte.
Mod de aplicare: Se aplica pe suprafete curate, fara grasimi , compacte, fara parti friabile.Agitati bine tubul inainte de aplicare. Atasati aplicatorul la duza tubului. Se aplica spuma tinand tubul cu capul in jos. Aplicati pe suprafata acoperisului, umezita in prealabil cu apa, cate doua cordoane de spuma de 2-3 cm diametru, corespunzator fiecarui rand de tigle sau olane si se aseaza acestea dupa 5 min. Exercitand o usoara presiune. Tiglele si olanele trebuie sa fie curate si umezite. Succesiv, intre doua randuri de tigle sau olane se aplica doua punti de spuma pt. a le uni. Aplicati in 5 minute tiglele superioare, exercitand o usoara presiune. Se recomanda folosirea manusilor pt. a evita contactul cu pielea. Curatarea: Spuma proaspata se curata cu acetona sau trielina. Cea intarita se curata prin razuire.
Contine:750ml