vineri

!!!!NOU!!!!! BIANCO SAN ® !!!!




BIANCO SAN ®
SILICON SANITAR SIGILANT CU
SUPER PROTECTIE ANTIMUCEGAI


Este siliconul monocomponent acetic special pentru sanitare, bai si bucatarii.

BIANCO SAN ® a fost dezvoltat special pentru a garanta etansari perfecte chiar dupa mult timp. De fapt, gratie microbicidului special FUNGHALT pentru siliconi Saratoga, etansarea rezista la mucegaiuri CHIAR SI 10 ANI.

SARATOGA BIANCO SAN ® isi mentine nealterat in timp tonul puternic de alb sau efectul transparent cu reflexe aquamarine, elasticitatea si rezistenta la apa calda, la frecare si la lumina.

PREZENTAREA PRODUSULUI PE PAGINA PRODUCATORULUI

NOUL SPOT PUBLICITAR (SUPER)

Instructiuni detaliate de aplicare a sprayurilor cu efect antichizant SARATOGA MATERIAL TOUCH KRAKLE'




Pregatirea fondului: Saratoga Krakle' se aplica doar pe suprafete vopsite in prealabil cu vopsele spray pe baza acrilica inca in faza de uscare (pelicula superioara e uscata, dar vopseaua de dedesubt e inca proaspătă). Rezultatele negative derivate din aplicarea stratului de fond cu vopsele de slaba calitate nu pot fi imputate produsului. Cel mai bun rezultat final depinde de grosimea stratului de fond: pulverizati 6-8 maini, incrucisat, la intervale de 3-5 minute intre 2 straturi. Aplicati Saratoga KRAKLE' dupa maxim o ora, dar nu mai devreme de 30 min. la 20 grd. C. Daca temperatura e mai mare reduceti timpii (la 30grd.C la 15 si 45 min.)
Instructiuni: Pulverizati cel putin doua maini de Saratoga Krakle' de la o distanta de 15-20cm. Cu cat e mai gros stratul de Saratoga Krakle' aplicat cu atat e mai evident efectul de ruptura, pe cand la grosimi mici de Saratoga Krakle' aplicat se obtin efecte de ruptura dense dar foarte mici; daca se pilverizeaza nuanta pe nuanta (de ex. Saratoga Krakle' negru pe fond negru lucios) se formeaza un placut efect vizual de piele invechita. Pentru fonduri opace utilizati Saratoga Happy Color; nu e recomandata folorirea altor produse. Obiectele tratate cu Saratoga Krakle' vor fi amplasate doar la interior.
Inlaturarea produsului se poate face cu acetona si/sau diluant nitro.

PREZENTAREA PRODUSULUI
PE PAGINA PRODUCATORULUI

duminică

Palete de culori




Cu ajutorul masinii de pigmentat computerizate COROB oferim clientilor nostri posibilitatea colorarii oricaror vopsele lavabile de interior(vinilice) sau de exterior(acrilice) din gama PRIMO, lavabile elastomerice de interior sau de exterior (acrilice 100%) din gama STATUS , a vopselelor elastomerice izolatoare STATUS ALL WEATHER, precum si a unora dintre vopselele si emailurile alchidice si a vopselelor ecologice pentru lemn si metal.
Posted by Picasa